Elburg, Hof van Kinsbergen

Prognose oplevering Q2 2021

Op een fantastische locatie aan de Paterijstraat in Elburg ontwikkelen wij 20 luxe huurappartementen in twee vrijstaande gebouwen. Alle appartementen hebben een vrij uitzicht over het Schootsveld richting de oude vesting van Elburg en parkeren op eigen terrein. De huurappartementen worden met luxe keuken en sanitair compleet opgeleverd.

Het woningprogramma is als volgt:
- 16 driekamer-appartementen, circa 80 m2 met een royaal balkon;
- 4 penthouses met 3 slaapkamers, circa 120 m2 en een ruim dakterras.

3 Typen woningen
De huurappartementen worden in 3 verschillende typen gerealiseerd. Elk type woning ademt zijn eigen stijl en sfeer. Zo weet u de woning te kiezen die bij u past. Ontdek een unieke mix van comfort met een prachtig vrij uitzicht, op loopafstand van de oude vesting Elburg. Via deze Link kunt u de 3 typen woningen bekijken.

Vestingstad aan het water
Wonen waar historie en natuur hand in hand gaan
Elburg ligt aan het Veluwemeer en het Drontermeer en is daarom een populaire stad voor veel toeristen. De strategische ligging van de haven is zeer belangrijk geweest in de ontwikkeling en geschiedenis van Elburg. Opperbevelhebber Van Kinsbergen speelde ook een grote rol; niet alleen in de geschiedenis van de Nederlandse vloot, maar ook in die van Elburg door zijn bijdrage aan de ontwikkeling van onderwijs en huisvesting.

Voorzieningen
Met het centrum van Elburg op loopafstand heeft u de dagelijkse voorzieningen binnen bereik. Elburg beschikt zowel over basis- als voortgezet onderwijs en heeft een rijk aanbod aan kunst en cultuur. Ook biedt de omgeving vele recreatieve mogelijkheden.

25 minuten vanaf Zwolle
Elburg ligt ruim 25 minuten rijden van Zwolle en op korte afstand van de A28 en A50.

 

 


Interesse om te huren?
Neem contact op met NederWoon om te kijken welke woningen nog beschikbaar zijn en onze brochure op te vragen.

Contact met de verhuurmakelaar NederWoon
Tel: 038 303 18 18
Email: zwolle@nederwoon.nl.

Veelgestelde vragen
Vragen verhuurproces - Hof van Kinsbergen. Klik hier.

Kijkt u ook eens op facebook en volg ons!