Wie zijn we

Van de Poll Vastgoed doet het niet alleen maar samen! Met gedreven collega’s van Van Gelder vormen wij samen een ervaren team van professionals. Wij staan voor duurzaam ontwikkelen, gericht op de beleving van de eindgebruiker. Dat, realiseren wij in samenwerking met gemeenten, provincies, buurtbewoners en eindgebruikers.

COMMERCIEEL TEAM

Coenraad van de Poll
Adjunct directeur

Coenraad is een creatieve en pragmatische ontwikkelaar die zoekt naar de juiste uitgangspunten om bijzondere projecten te kunnen realiseren. Hij heeft ruime ervaring in de ontwikkeling van nieuwbouw- en transformatieopgaven van woningen en commercieel vastgoed. Na zijn bouwkundige opleiding heeft hij zich gespecialiseerd in projectontwikkeling en de exploitatie van vastgoed.

Paula Bakkenes
Vastgoed coördinator 

Paula is als creatief en ondernemend persoon een belangrijk onderdeel van het team. Ze is afgestudeerd in de richting van vastgoed en heeft na haar studie ervaring opgedaan bij een makelaar. Met haar studieachtergrond en ervaring stuurt zij de processen aan die de organisatie verder vormgeven op het gebied van verhuurvoorbereiding en exploitatie van de woningbouwprojecten.