’t Harde, Poshuys

Appartementen Poshuys

Poshuys: 11 luxe appartementen op de Veluwe

Wonen in een comfortabel appartement met hoog afwerkingsniveau. Gelegen aan het bos, met parkeren op eigen terrein.

Wonen in het groen
Aan de Munnikenweg in ’t Harde, gelegen aan de rand van landgoed ‘de Johanna Hoeve’, realiseert Van de Poll Vastgoed elf appartementen met een hoog afwerkingsniveau. ’t Harde is een prachtig groen dorp, gelegen op de Veluwe en omgeven door bossen, natuurgebieden en zandverstuivingen met fiets- en wandelroutes.

Groene overvloed
Vanuit uw eigen woning kunt u ook genieten van deze groene overvloed! U kijkt vanuit uw appartement uit op het bos van landgoed ‘de Johanna Hoeve’ en binnen enkele minuten staat u op het bospad. De omgeving biedt meer: er zijn wandelroutes beschikbaar die o.a. leiden naar De Haere, de zandverstuiving grenzend aan de Badweg in Doornspijk of het volledig ecologisch beheerde Landgoed Zwaluwenburg, waar de opengestelde A. Vogeltuinen liggen.

Voorzieningen
’t Harde biedt naast natuur ook vele voorzieningen zoals een winkelcentrum, scholen, een bibliotheek, buitenzwembad De Hokseberg, een pannenkoekenhuis en het Artillerie Museum.

20 km van Zwolle
’t Harde ligt dichtbij vestingstad Elburg, 20 kilometer onder Zwolle en is uitstekend te bereiken vanwege de ligging aan de snelweg A28 en de spoorlijn Zwolle-Utrecht. Voor de deur van het Poshuys stapt u in de bus en bent u in korte tijd bij NS Station ’t Harde.

Wilt u in de toekomst geïnformeerd blijven over het huren van een woning in dit complex?

Schrijf u dan vrijblijvend en kosteloos in via het contactformulier op onze website.