’t Harde, Poshuys

Appartementen Poshuys

Poshuys
Poshuisstraat 't Harde

Projectinformatie
-Plaats: 't Harde
-Adres: Poshuisstraat
-Project: Poshuys
-Programma: 11 luxe huurappartementen
-Opdrachtgever: Ontwikkeling en risico voor eigen rekening
- Architect: De Witte- Van der Heijden Architecten
-Bouwer: Bouwbedrijf Lont
-Start bouw: Maart 2018
-Oplevering: Februari 2019

Aan de Poshuisstraat in ’t Harde is het project Poshuys gerealiseerd. Het appartementencomplex bestaat uit 11 comfortabele appartementen met een hoog afwerkingsniveau. Het project ‘Poshuys’ ontleent haar naam aan het voormalige dorpshuis op deze plek.

Het ontwerp van het gebouw is een verwijzing naar de voormalige buitenverblijven. Een statig gebouw met een bloemrijke voortuin als een representatieve voorruimte naar de openbare straat. 3 bouwlagen met daarboven een grote dominante kap met karakteristieke ver uitstekende goten. Het gebouw is vormgegeven met oog voor detail, waaruit de liefde voor het bouwen spreekt. Bij het formuleren van het programma van eisen en het tot stand komen van het ontwerp is continu de eindgebruiker centraal gesteld.

De 11 luxe appartementen bestaan uit 5 verschillende type woningen die allen zijn voorzien van een complete keuken en sanitair. De woningen zijn circa 85 tot 125 m2 groot. Royale balkons, voldoende parkeergelegenheid en ruime bergingen zijn hier een feit. Alle woningen zijn bestemd voor de verhuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

’t Harde is een prachtig groen dorp, gelegen op de Veluwe en omgeven door bossen, natuurgebieden en zandverstuivingen met fiets- en wandelroutes. Vanuit de appartementen kijken de bewoners uit op het bos van landgoed ‘de Johanna Hoeve’.

Wilt u in de toekomst geïnformeerd blijven over het huren van een woning in dit complex?
Schrijf u dan vrijblijvend en kosteloos in via het contactformulier op onze website.