Dorpsappartementen ’t Harde

In het najaar van 2021 zijn we gestart met de ontwikkeling van de derde en tevens laatste fase van het winkelcentrum in ‘t Harde. Het project krijgt op de begane grond verschillende ruimten met centrumfuncties en daarboven komen 18 appartementen. Onder centrumfuncties wordt verstaan maatschappelijke doeleinden, (zakelijke) dienstverlening, detailhandel, horeca en kantoren. De ruimten worden ontsloten via het centrumplein.

De 18 driekamer appartementen zijn bestemd voor de verhuur. De appartementen bestaan uit 2 verschillende typen die allen zijn voorzien van een keuken en sanitair. De woningen zijn circa 70 m2 groot en voorzien van 2 slaapkamers, inpandige berging en een balkon. Achter het complex bevinden zich de bergingen voor de bovengelegen appartementen. Een unieke mix van comfort met veel voorzieningen op een prachtige locatie in het winkelcentrum. In het winkelcentrum bevinden zich o.a. reeds twee supermarkten (Boni en Albert Heijn), drogist (Trekpleister) en meerdere vers- en dagwinkels.

Ligging
Het complex is gelegen in het centrum van 't Harde, direct aan de provinciale weg N309 (Lelystad-Dronten-Elburg-Epe) en nabij de op- en afritten van de Rijksweg A28 en NS-station van 't Harde. De winkels liggen op een zeer mooie zichtlocatie vanaf de N309.

Belangstelling?
Met trots kunnen wij melden dat de website van ons project online staat, www.dorpsappartementen.nl. Wil je automatisch onze nieuwsbrief over deze huurappartementen ontvangen, meld je dan via bovenstaande website aan.