• kantoorruimte te huur

Kantoren

In de ontwikkeling en aankoop van de kantoren zijn onze vijf kernwaarden meegenomen. Dankzij deze succesformule waarbij de focus ligt op kwaliteit, duurzaamheid, toekomstgerichtheid, maatschappelijk verantwoord en de eindgebruiker, heeft Van de Poll Vastgoed een gedegen portefeuille van kantoren waar we trots op zijn.

Onze kantoren bieden een prettige en gezonde werkomgeving. De panden zijn daarnaast ook het visitekaartje voor Van Gelder en daarom besteden wij veel zorg en aandacht aan het beheer en onderhoud hiervan. Een goede bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid, een nette uitstraling, een goed datanetwerk, een gezond binnenklimaat; dat zijn zo maar een aantal zaken die onze kantoren kenmerken.

In de afgelopen decennia zijn verschillende kantoren gerealiseerd en aangekocht voor de Van Gelder Groep. De expansie van Van Gelder heeft er ook voor gezorgd dat het aantal kantoren gestaag is gegroeid.

De oorsprong van Van Gelder ligt in Hattem, waar momenteel Van Gelder Rail, Van Gelder Verkeerstechniek, Van Gelder Aannemingsmaatschappij en opleidingscentrum Gelderpoort nog steeds gevestigd zijn.

Sinds de jaren negentig heeft de Van Gelder Groep haar hoofdkantoor in Elburg. Op een zichtlocatie aan het Veluwemeer zijn het kantoor en de bedrijfshallen in eigen beheer ontwikkeld en gerealiseerd. Deze locatie is tevens de thuisbasis voor de materieeldienst met haar werkplaats en opslagterrein.

Sindsdien is de kantorenportefeuille uitgebreid met; Zierikzee (1997), Almere (1998) en Nieuw Vennep (2008). In 2016 hebben wij een prachtig kantoor met bedrijfshal en buitenterrein in Nijkerk aangekocht. Op deze zichtlocatie langs de A28 is het hoofdkantoor van Van Gelder Infratechniek. De gehele kantorenportefeuille is in gebruik bij de Van Gelder bedrijven.

Pieter Vellinga
Directielid van Van Gelder:

"Onze kantoren en werkplekken moeten voelen als thuiskomen. Van de Poll Vastgoed ontwikkelt gebouwen en richt ze in tot een ideale werkomgeving, zodat onze werknemers zich veilig voelen en wij als Van Gelder vertrouwd verder kunnen werken."