Dorpsappartementen ’t Harde

Project informatie:
-Plaats: 
‘t Harde
-Adres: Centrumplein
-Project: Centrumplan (Dorpsappartementen)
-Programma: 18 woningen en commerciële plint
-Opdrachtgever: Ontwikkeling en risico voor eigen rekening
-Architect: De Witte- Van der Heijden Architecten
-Bouwer: Bouwbedrijf Lont
-Start bouw: Februari 2022
-Oplevering: 2023

Op het centrumplein in ’t Harde is het project Dorpsappartementen gerealiseerd. Het appartementencomplex bestaat uit een begane grond met verschillende ruimten met centrumfuncties en daarboven 18 appartementen. Onder centrumfuncties wordt verstaan maatschappelijke doeleinden, (zakelijke) dienstverlening, detailhandel, horeca en kantoren. De ruimten worden ontsloten via het centrumplein.

De 18 driekamer appartementen zijn bestemd voor de verhuur. De appartementen bestaan uit 2 verschillende typen die allen zijn voorzien van een keuken en sanitair. De woningen zijn circa 70 m2 groot en voorzien van 2 slaapkamers, inpandige berging en een balkon. Achter het complex bevinden zich de bergingen voor de bovengelegen appartementen. Een unieke mix van comfort met veel voorzieningen op een prachtige locatie in het winkelcentrum.

 

 

 

 

 

 

Ligging
Het complex is gelegen in het centrum van 't Harde, direct aan de provinciale weg N309 (Lelystad-Dronten-Elburg-Epe) en nabij de op- en afritten van de Rijksweg A28 en NS-station van 't Harde. De winkels liggen op een zeer mooie zichtlocatie vanaf de N309.